Za lepši i čistiji Zaječar

24.10.2015 - 19:30
Zaječar
tvbest.rs
Sveukupni pobednik jesenje akcije "Septembar - mesec čistoće" je Mirjana Mijalković iz Zaječara, čija terasa je ujedno proglašena za najlepšu. 
 
Mirjani i ostalim pobednicima akcije u 10-ak kategorija, danas su na svečanosti u Gradskoj upravi, uručena priznanja.
 
"Rođena je ideja da promovišemo ono što je u našem okruženju lepo, da ukažemo na dobre primere ekološke kulture i prakse, da pokažemo da uz malo truda, rada i ljubavi prostor u kojem živimo i radimo može biti prijatniji, lepši, inspirativniji. Da je akcija "Maj - mesec čistoće" pravi potez, svedoči i veliki broj prijavljenih učesnika i u jesenjoj kampanji, tako da je javnost imala prilike da vidi divno uređena dvorišta, dekorisane terase i seoska domaćinstva puna cveća", istakla je Suzana Stamenković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara, koja je svima zahvalila na učešću i trudu da naš grad bude lepši.
 
"Cilj je bio da se ova akcija produži tokom cele godine, jer je želja svih nas da živimo u jednom lepom gradu, u jednoj čistijoj sredini koja pruža bolji i zdraviji život za buduće generacije", rekao je Dragomir Trailović, član Gradskog veća i organizator akcije.
 
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.