Oglasio se vlasnik hotela Srbija TIS povodom protesta građana za zaštitu arterskih česama

09.03.2015 - 16:15
Zaječar
Za media
Hotel Srbija TIS
Vlasnik hotela Srbija TIS, Toplica Mitrović: Pokazaću javnosti dokumentaciju sistema za grejanje  i tražim da utvrdite  ko sve bez dozvole koristi podzemne vode u Zaječaru?
 
Za media: Sa zadovoljstvom prihvatamo poziv da utvrdimo ko je sve odgovoran za presušivanje arterskih česama u Zaječaru.
 
Većinski vlasnik hotela Srbija TIS Toplica Mitrović, posle naših izveštaja o protestu građana, obavestio je Za mediju da će  javnosti dozvoliti uvid u dokumentaciju o izgradnji sistema za grejanje koji građani povezuju sa presušivanjem arterskih česama.
 
Toplica Mitrović, većinski vlasnik hotela Srbija Tis, u e-mailu koji je uputio TV produkciji Za media poziva potpisnike peticije i našu medijsku kuću, da utvrde, ko sve bez dozvole koristi podzemne vode u Zaječaru? 
Ovaj poziv smo sa zadovoljstvom prihvatili, a on samo potvrđuje da su potpisnici peticije za zaštitu zaječarskih česama i istraživački prilozi  Za medije tek „zagrebali“ temu o (zlo)upotrebi arterskih voda u Zaječaru.
 
Pismo koje nam je uputio gospodin Mitrović možete pogledati u celosti na kraju teksta.
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Zaječarci protestovali zbog suvih arterskih česama (VIDEO)

08.03.2015 - 16:15
Grad Zaječar je poznat po tome što ima najveći broj arterskih česama na svetu, po glavi stanovnika. Grad se razvijao oko česama, ima ih ukupno šezdesetak i one su na trgovima, ulicama, u školskim dvorištima, na dobrobit svih Zaječaraca. Pre nekoliko meseci česme su, jedna za drugom počele da presušuju. To je bio povod da više od 1000 Zaječaraca do sada potpiše peticiju, kako bi zaštitili svoje...Više

Zaječarske suve česme pokrenule peticiju

07.03.2015 - 21:45
U nedelju će u 12 sati, na tri gradske česme (kod Tritona, iza Intereksa i na uglu Hajduk Veljkove i ulice Đorđa Simeonovića), koje su u poslednjih nekoliko meseci presušile, biti organizovano prikupljanje potpisa za peticiju da se hitno pokrene istraga koja će utvrditi zašto je 5 česama u gradu potpuno presušilo, a desetine njih ima drastično manji protok vode. U Peticiji se takođe zahteva i...Više